More


  ALTEX ROMÂNIA deschide cel mai nou magazin MEDIA GALAXY din rețea în SATU MARE

  - Advertisement -

  Magazinul își întâmpină clienții cu redu-ceri de Black Friday de până la 50%

  In data de 21 noiembrie 2019 a fost des-chis un nou magazin MEDIA GA-LAXY, cel cu numărul 20 al rețelei.Deschiderea noului magazin urmeazădirecția companiei de implicare în dez-voltarea comunității locale și a atras oinvestiție de 8 milioane de euro, ce a dus la crearea a 40 de noi locuri de muncă. Situat pe Strada Corvinilor nr. 1-3, în incinta SATU MARE RETAIL PARK, pe un spațiucare este o proprietate a grupului ALTEX ROMÂNIA, magazinul MEDIA GALAXY areo suprafață amenajată de 2.400 de metri pătrați și dispune de parcare proprie, cu un număr de100 locuri. Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00.

  Deschiderea magazinului vine cu oferte speciale de Black Friday pentru clienți și cu reduceride până la 50% la sute de produse.

  „Cu fiecare magazin deschis, ne dorim să inspirăm o reinventare a retailului local, să oferimclienților noștri echipamente care sporesc confortul vieții și o experiență completă, online și offline.Avem încredere în piața locală și ne așteptăm ca magazinul MEDIA GALAXY din Satu Maresă fie un motor de creștere pentru întreaga rețea, având în vedere că ne adresăm unei arii extinsede clienți potențiali, atât din țară cât și de peste hotare. Suntem convinși că în scurt timp magazinulnostru va fi un pol de interes și pentru clienți din țări precum Ungaria și Ucraina, care vor găsiatrăgătoare ofertele noastre, dar și diferența de TVA comparativ cu țara de origine, 27% față de19% cât este în România”, spune Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

  În noul magazin MEDIA GALAXY din SatuMare, clienții vor putea alege din peste 40.000de produse și vor beneficia de cea mai mare va-rietate din gama produselor electro-IT  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img