More


  Dăncilă distribuie pe Facebook o postare a lui Iohannis din 2014, când acesta cerea o dezbatere electorală cu Ponta

  - Advertisement -

  Viorica Dăncilă insistă pentru o dezbatere electorală cu Klaus Iohannis. Candidatul PSD a distribuit pe Facebook o postare a lui Klaus Iohannis din 2014, când acesta solicita o dezbatere electorală cu Victor Ponta. “Ne mai explicaţi o dată cum e cu dezbaterea electorală atât de necesară şi aşteptată de toţi românii”, scrie Viorica Dăncilă.
  Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidenţiale, a distribuit, marţi, pe pagina sa de Facebook o postare a lui Klaus Iohannis din noiembrie 2014, dinaintea turului 2 al alegerilor prezidenţiale, în care îi cerea lui Victor Ponta, pe atunci prezidenţiabilul PSD, să participe alături de el la o dezbatere electorală “atât de necesară şi aşteptată de toţi românii”.

  “Constat că domnul Victor Ponta îşi menţine aceeaşi atitudine arogantă cu care ne-a obişnuit şi în ceea ce priveşte organizarea unei dezbateri electorale atât de necesare şi aşteptate de către toţi românii interesaţi să afle proiectele celor doi candidaţi rămaşi în cursa pentru Palatul Cotroceni. Domnul Ponta nu poate decide singur detaliile şi condiţiile în care ar urma să se desfăşoare o astfel de dezbatere electorală. Temele se stabilesc în mod firesc prin negociere de către echipele de campanie ale ambilor candidaţi intraţi în turul doi şi nu se transmit prin fax de către un candidat care a stabilit deja ordinea şi conţinutul întrebărilor. Solicit în mod public candidatului Victor Ponta să renunţe de urgenţă la asemenea tertipuri şi să aibă curajul să îşi asume o confruntare de idei corectă, în care niciunul dintre noi nu porneşte cu un avantaj ilegitim. Îi cer premierului să mandateze echipa sa de campanie să poarte negocieri cu membrii staff-ului meu pentru a stabili cât mai rapid condiţiile de desfăşurare a unei dezbateri reale, din care electoratul să poată înţelege care este viziunea fiecărui candidat pentru viitorul României”, scria Klaus Iohannis pe pagina de Facebook, în 2014.

  “Cum e cu «atitudinea arogantă», domnule Iohannis? Ne mai explicaţi o dată cum e cu «dezbaterea electorală atât de necesară şi aşteptată de toţi românii»”?, îl întreabă acum Viorica Dăncilă pe contracandidatul său, Klaus Iohannis, care a anunţat că nu doreşte dezbatere electorală înainte de turul 2 al alegerilor prezidenţiale din 24 noiembrie.
  foto: dancila  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img