More


  Faur, vopseaua produsă 100% în Satu Mare! Acum, la prețuri imbatabile

  - Advertisement -

  Știați că în județul Satu Mare există o fabrică de vopsele, realizată în urma unei investiții cu capital sută la sută sătmărean?! Vă facem cunoştinţă cu familia Pașca, care, indiferent de greutăţi, nu şi-a abandonat județul și ţara. Au investit, au muncit din greu şi au cunoscut succesul pe meleagurile pe care s-au născut cu brand-ul Lebăda. Ulterior, seria investițiilor a continuat și așa a apărut Fabrica de vopsele ”Lebăda” de la Valea Vinului.
  Povestea vopselei Faur

  Faur este o tencuială decorativă dură, cu aspect de scoarță de copac, ce se utilizează pentru finisaje interioare și exterioare. Aceasta are la bază rășină sintetică în dispersie apoasă, aditivată cu latex siliconat și agregate minerale cu dimensiunea 1.5 mm și 2 mm.

  Tencuiala decorativă canelată se poate aplica pe orice suprafață de bază minerală precum: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, plăci de gips-carton și pe vopsitorii vechi rezistente la frecare și uzură.

  Această tencuială este caracterizata de aderență deosebită la suport, buna putere de acoperire, timp bun de uscare, rezistență la zgâriere, șocuri mecanice, soluții alcaline, variații de temperatură, intemperii și la gaze industriale. Pelicula este permeabila la vapori de apă și impermeabilă la apă.

  Faur se fabrică
  în două variante

  Tencuiala decorativă structurată FAUR este un produs pe bază de dispersii apoase de copolimeri stirenacrilici, pigmenți, granule de marmură, siliconi și alți adjuvanți specifici.

  Produsul se fabrică în 2 variante:

  • structură bob de orez
  • structură scoarță de copac – R 1,5 mm – R 2 mm

  Caracteristici:

  Se aplică și se prelucrează ușor

  -Aderență deosebită la substrat

  -Pelicula este hidrofobizată

  -Pelicula este rezistentă la apă

  -Pelicula este permeabilă la vapori de apă

  -Pelicula este rezistentă la variații de temperatură și intemperii

  -Se poate colora la cerere

  -Produs avizat CTPC
  Consum specific teoretic:

  • Bob de orez: 2,3 – 2,8 kg/mp în funcție de natura suportului și grosimea stratului

  • Scoarță de copac – R1,5 mm: 2 – 2,5 kg/mp în funcție de natura suportului și grosimea stratului. – R2 mm: 2,4 – 3,2 kg/mp în funcție de natura suportului și grosimea stratului.

  Descoperă pasiunea pentru arta locuirii printr-o ofertă amplă de produse de înaltă calitate.

  Trăiește o experiență creativă încărcată de satisfacții în showroom-urile Lebăda și online pe www.novolor.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img