More


  Ioana Bran: Guvernul PNL a BLOCAT plata facturilor pentru PROIECTELE finanțate prin PNDL

  - Advertisement -

  Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a anunțat ieri, printr-o postare pe Facebook, că guvernul PNL a blocat plata facturilor pentru proiectele finanțate prin PNDL. Este vorba despre circa un miliard de lei, lucru ce va duce la blocajul continuării și realizării acestor proiecte.
  În cele ce urmează, redăm integral anunțul făcut de Ioana Bran:
  ”Guvernul „competent” Orban-Iohannis a blocat 1 miliard de lei pentru plata facturilor pentru proiectele finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală!
  Cabinetul condus de Viorica Dăncilă a aprobat în ultima ședință de guvern alocarea sumei de 400 de milioane de lei pentru plata acestora și urma să aloce alte 600 de milioane de lei.
  PNDL 1 și PNDL 2 au o alocare totală de 47,4 miliarde de lei. Sunt finanțate astfel peste 12 mii de proiecte de infrastructură rutieră, aducțiuni de apă, reparații de școli și grădinițe în aproape fiecare localitate din România. Toate investițiile sunt acum blocate, iar fără bani, toate șantierele deschise prin acest program riscă să fie abandonate.
  În doar câteva săptămâni, guvernul lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban a reușit să producă doar haos. Vă dați seama ce se va întâmpla dacă vor câștiga toată puterea?
  Haideți duminică la vot! România are nevoie de echilibru!”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img