More


  Negocieri de ultimă oră în PSD: majoritate largă pentru echipa Ciolacu – Stănescu

  - Advertisement -

  Marcel Ciolacu (liderul PSD Buzău) și Paul Stănescu (liderul PSD Olt) ar fi susținuți de 35 de organizații județene să preia interimar conducerea PSD ca președinte, respectiv secretar general, au declarat surse politice, marți, pentru Mediafax.

  Chiar dacă ‘reformatorii’ din jurul lui Marcel Ciolacu sunt numeroși și niciun alt lider PSD nu are în jurul său o masă critică cu care să preia puterea în partid după alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă încă nu este istorie în partid. E posibil ca Dăncilă să nu demisioneze, spun surse din PSD.
  În tabăra ‘reformatorilor’ circulă așadar un plan B dacă Dăncilă nu se retrage, dar nici apropiații lui Dăncilă nu stau degeaba.
  Planul echipei Ciolacu-Stănescu pentru sedinta CEX presupune o conducere colectiva interimara pana la Congres.

  Tudose revine la PSD?
  Pro România a transmis marți că în opinia partidului europarlamentarul Mihai Tudose a plecat din formațiune când a „tranzacționat” voturile partidului pentru „avantaje personale” și că acum Tudose își negociază o revenire în PSD. Pro România îi cere fostului premier să demisioneze din Parlamentul European ca dovadă de „minimă onoare și bun simț”.
  „PRO România îi solicită lui Mihai Tudose să nu mai tranzacționeze voturile partidului pentru avantaje personale. PRO România consideră că Mihai Tudose a plecat din partid atunci când a negociat voturile pentru instalarea Guvernului Orban. Din acest motiv, întrucât acum este susținator al PNL, așteptăm să dea dovadă de minimă onoare și bun simț, iar în acest sens să redea partidului mandatul de europarlamentar. Atragem atenția asupra faptului că funcția de europarlamentar a fost câștigată de Victor Ponta, prin munca a mii de colegi și simpatizanți PRO România din toată țara. Chiar dacă Mihai Tudose pierde salariul și beneficiile aferente statutului de europarlamentar, avem toate încrederea că Ludovic Orban și PNL îl vor recompensa pentru “serviciile” sale. Faptul că acum își negociază poziția în PSD este problema sa și a social-democraților”, a transmis Pro România, într-un comunicat de presă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img