More


  PSD: “Iohannis refuză dezbaterea pentru că nu are răspunsuri la întrebările despre casele sale”

  - Advertisement -

  Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că preşedintele Klaus Iohannis se teme de PSD, de aceea îl atacă constant şi refuză să participe la dezbatere cu Viorica Dăncilă. ”Ştie că nu are cum să câştige. Raportul său de activitate este doar o pagină goală”, susţine Fifor.

  ”După ce a încasat-o de la Ponta, Iohannis n-a mai intrat niciodată în ring cu cineva de la PSD. A căpătat o fobie faţă de PSD, o stare patologică de frică obsedantă faţă de acest partid. De aceea atacă PSD. Ca să îşi facă curaj. Dar are curaj să se bată cu PSD doar când PSD nu e de faţă. Are curaj doar când nu e nimeni care să îi dea o «palma» usturatoare sau să îi pună întrebări”, a scris, marţi, pe Facebook, Mihai Fifor.

  Acesta consideră că şeful statului ”nu vine la dezbatere pentru că ştie că nu are cum să câştige”. ”Nu are ce să prezinte oamenilor. Raportul său de activitate este doar o pagină goală, pentru ca asa este si mandatul sau. Nu are răspunsuri la întrebările despre casele sale. Nu are cum să explice de ce l-a protejat pe complicele torţionarilor comunişti. Nu poate spune de ce nu a renunţat la imunitate aşa cum a promis! Nu are nimic bun de arătat, dar are multe lucruri rele de ascuns. De aceea fuge ca un laş, nu doar de o dezbatere cu PSD, ci de orice răspundere publică”, a mai scris Fifor.

  Acesta atşează mesajului o fotografie în care Iohannis este caricaturizat ca o găină care fuge de PSD.

  PSD a transmis, luni, o scrisoare către echipa de campanie a lui Klaus Iohannis în care solicită organizarea a cel puţin două dezbateri între cei doi candidaţi înaintea turului al doilea ale alegerilor prezidenţiale. ”E foarte important ca cetăţenii să poată face direct comparaţia între cei doi candidaţi şi să-l aleagă pe acela sau pe aceea care merită cu adevărat să fie preşedintele României pentru următorii cinci ani”, susţine Lia Olguţa Vasilescu, cea care semnează documentul în numele PSD.

  Şeful de campanie al PNL, Dan Motreanu, a anunţat, luni seară, că liberalii şi Klaus Iohannis au decis că nu vor exista dezbateri cu Viorica Dăncilă înaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale. Echipa de campanie a PNL consideră că dezbaterea “nu ar aduce nimic în plus” şi nu ar aduce nicio clarificare, având în vedere că cei doi candidaţi au avut funcţii în ultimii ani, iar poziţiile şi activitatea lor politică este cunoscută de cetăţeni. “Din punctul de vedere al echipei de campanie, este foarte clar că nu trebuie să aibă loc dezbateri pentru că democraţia înseamnă în primul rând întâlnirea cu cetăţeanul. Mergem pe aceeaşi strategie ca la primul tur – un şir de întâlniri cu organizaţiile şi cetăţenii”, a declarat, luni seară, Dan Motreanu, la finalul şedinţei cu liderii partidului şi candidatul Klaus Iohannis.

  Acesta a precizat că nu va exista un miting în Bucureşti, ci întâlniri cu liberalii şi cetăţenii în ţară.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img