More


  Viorica Dăncilă: Iohannis vă va lua și ultimii bani de mâncare și medicamente

  - Advertisement -

  Partidul Social Democrat distribuie în țară o scrisoare semnată de Viorica Dăncilă, în care candidatul PSD le transmite oamenilor că „Iohannis și ai lui” le vor lua „și ultimii bani de mâncare sau medicamente”. Dăncilă susține în pliantul respectiv că „aceste alegeri sunt despre ce punem pe masă mâine”.

  În scrisoarea distribuită de PSD, Viorica Dăncilă vorbește și despre „dictatura care amenință să se instaureze”.

  „Dragi români,
  Aceste alegeri sunt despre ce punem pe masă mâine și cum ne creștem copiii într-o țară din care nu mai vrem să plece. La votul de pe 24 noiembrie, alegeți să țineți capul sus în fața celor ce vor să ne îngreuneze traiul, în fața acestei dictaturi care amenință să se instaureze. Alegeți să-i judecați pe cei ce vă cer votul după ce au făcut în acești ani și cât respect v-au arătat!
  Eu, Viorica Dăncilă și Partidul Social Democrat, nu vom înceta niciodată să luptăm pentru o zi de mâine mai bună, în care niciun român să nu stea cu teama că Iohannis și ai lui îi vor lua și ultimii bani de mâncare sau medicamente.
  Dragi români, pe 24 noiembrie, votați cu inima, pentru prezent și viitor, pentru noi și generațiile ce vin, pentru respect și unitate între noi și ai noștri!
  Viorica Dăncilă, Candidatul PSD pentru Președinția României”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img