More


  ACCIDENT produse în week-end în Țara Oașului. Un italian, internat în SPITAL

  =

  Două accidente de circulație, soldate cu răniți, s-au produs la acest sfârșit de săptămână în capitala Țării Oașului, Negrești Oaș. 

  La data de 07.12.2019, în jurul orei 11.40,  pe strada Victoriei, din orașul Negrești Oaș, s-a produs un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

  În fapt, un bărbat de 46 de ani, din oraș, conducând un autoturism pe strada Victoriei, pe fondul efectuării unui  viraj la stânga peste linia continuă, a intrat în coliziune cu un  motociclu, condus pe drumul cu prioritate de un  cetățean italian,  în vârstă de 30 ani. În urma evenimentului, conducătorul motociclului a suferit leziuni ușoare, fiind transportat la Spitalul Negrești Oaș, unde a rămas internat.

  Testarea cu aparatul etilotest a relevat că niciunul din cei doi participanți la evenimentul rutier nu se aflau sub influenţa alcoolului.

  În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

  Tot la data de 07.12.2019, în jurul orei 20:20, polițiștii rutieri negreșteni au fost  sesizați prin Apelul de urgență 112 despre producerea unui eveniment rutier în  orașul Negresti-Oas.

  Cu ocazia cercetării la fața locului,  polițiștii a stabilit că un bărbat  de 38 ani, din comuna Vama,  în timp ce conducea  un autoturism  pe strada Victoriei, din orașul Negresti-Oas, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de  mers și s-a răsturnat  în afara părtii carosabile,  intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

  În urma evenimentului a rezultat avarierea autoturismului și distrugerea a trei panouri din gard.

  La testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta  a indicat 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  În cauza s-a intocmit  dosar penal  sub aspectul  săvârșirii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și distrugere din culpă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img