ACCIDENTE. Două femei RĂNITE pe trecere. Au fost transportate la URGENŢEAccidente rutiere  produse pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător, soldată cu rănirea pietonilor

În dimineața zile de 13.12.2019, în jurul orei 18:20, polițiștii  rutieri negreșteni au fost solicitați la un eveniment rutier,  produs în orașul Negrești Oaș, soldat cu rănirea ușoară a  unei persoane.

Din cercetările efectuate,  polițiștii au stabilit faptul că o tânără 23 de ani din orașul Negrești Oaș, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe  DN19 a acroșat o  femeie de 67 de ani, din oraș, care  s-a angajat în calitate de pieton în traversarea străzii regulamentar,  pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător.

În urma impactului,  femeia a fost rănită ușor şi transportată la spital pentru investigații medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ; totodată  i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Vineri 13 decembrie a.c., la ora 07.30, poliţia a fost sesizată că pe strada Satu Mare din orașul Livada s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

O femeie de 44 de ani, din oraș, care în calitate de pieton s-a angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător cu indicatoare și marcaj, a fost surprinsă şi accidentată de o autoutilitară cu remorcă condusă de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Bacău.

În urma impactului, femeia a fost rănită şi transportată la spital, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ; totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts