More


  Aici sunt banii dumneavoastră…

  =

  Așa suna sloganul în momentul în care s-a mai introdus o taxă de drum în plus… Acum le-am transmite șoferilor și…aveți grijă de banii dumneavoastră căci la noi ”mama țeparilor e mereu gravidă”! Și naște pui indferent de an!
  Aveți grijă de unde cumpărați rovinieta! Cei de la Compania Națională pentru Infrastructură (CNAIR) au anunțat faptul că există un portal fals pentru plata taxei de drum.
  CNAIR a constatat că în mediul online există un portal web pentru achiziția rovinitei, care nu este autorizat de instituție, respectiv www.rovinietaro.ro.
  ”Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al CNAIR, http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie. CNAIR nu își asumă nici o responsabilitate cu privire la accesarea, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate”, au precizat autoritățile.
  Platforma falsă ar fi fost clonată pe 9 decembrie iar site-ul respectiv a aparținut Uniunii Internaţionale a Transporturilor Rutieri din România, dar a fost clonat de hackeri. Până acum, o singură persoană a reclamat țeapa la CNAIR, care a avut noroc, totuși, că nu i s-a procesat plata.
  Un sfat de la bursa noastră… Puteți verifica valabilitatea taxei de drum pe http://www.cnadnr.ro/ro/verificare-rovinieta, după numărul de înmatriculare al mașinii și după seria de șasiu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img