More


  Aproape de oameni, acțiune comună Primăria Medieșu Aurit și Alu Menziken

  =

  ”Aproape de oameni”ar putea fi titlul acțiunii de sâmbătă, 14.12.2019, când Primăria comunei Medieșu Aurit împreună cu Alu Menziken SRL din Medieșu Aurit, promovează o frumoasă tradiție a românilor, și anume ,,tăiatul porcului”. Carnea rezultată va fi distribuită celor nevoiași.

  Pe parcursul acestei acțiuni, participanții (copii și adulți deopotrivă) începând cu ora 11,00 vor putea asista la îndeletnicirile unei case de gospodari care se pregătesc de Sărbători asigurând cele de trebuință pe masa de Crăciun.
  Produsele rezultate din sacrificarea celor doi porci vor fi oferite degustării celor prezenți, dar și tinerilor care trăiesc într-o casă de ajutor, precum și unor familii cărora din diferite motive soarta le-a pus piedici la posibilitatea de a avea masa îmbelșugată!
  Într-un astfel de mod acest parteneriat poate să spună ,,Sărbători fericite” și să aducă un zâmbet pe fețele unor oameni mai triști decât noi !
  Reamintim și faptul că, de Moș Nicolae, primarul comunei Medieșu Aurit, Torok Marian, a distribuit cadouri la Școala Profesională “George Coșbuc” din Medieșu Aurit!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img