Asociația “Apel la Acțiune” a împodobit bradul copilașilor de la casa “Speranța”

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost sărbătoare la casa de tip familial “Speranța” din Carei. Cei 11 copilași abandonați au împodobit bradul alături de membrii asociației “Apel la Acțiune”.
Piticii au fost extrem de fericiți si entuziasmați de vizita primită mai ales că au fost implicați într-o activitate colectivă de pregătire a ornamentelor, prilej  cu care li s-a vorbit despre importanța muncii în echipă, despre ajutorarea reciprocă și despre cât e de esențial respectul pentru semenii din jur. 

Bradul de peste 3 metri înălțime din curtea casei, primit și el cadou de la un alt spiriduș, a fost împodobit în timp ce copilașii cântau colinzi alături de doamnele îngrijitoare și de membrii asociației.
Și mai mare a fost bucuria când, după împodobirea bradului, s-a ornat fiecare cameră cu luminițe care să le țină companie până la venirea lui Moș Crăciun.
Când și-a luat rămas bun de la cei mici, președintele asociației “Apel la Acțiune”, Mihai Huzău, le-a promis copiilor o întâlnire cu Moș Crăciun.

Cei peste 400 de copilași de la centrele de tip familial și din familiile nevoiașe din întreg județul vor participa vineri, 20 decembrie, la o petrecere organizată special pentru ei în cadrul căreia se vor distra alături de Ella Bella și alți invitați surpriză și vor primi vizita lui Moș Crăciun care le va aduce tuturor cadouri datorită spiridușilor cu inima mare care s-au implicat în Campania umanitară “Ajutoarele lui Moș Crăciun”. Toți sătmărenii sunt invitați să participe la acest eveniment.

Dacă nu ai apucat să iei o scrisoare, nu fi supărat. Încă mai poți face parte din echipa de spiriduși ai lui Moș Crăciun cu o donație modică prin care ne vei ajuta să îi sprijinim în greutățile pe care le au în viața de zi cu zi! 
De la centrale termice, mașini de spălat, obiecte de mobilier sau amenajarea spațiilor pentru studiu, acești copii au nevoie de sprijinul nostru pentru o viață normală.
Puteți dona accesând link-ul urmator: http://apellaactiune.ro/2019/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Expoziția de imagini „Mari Personalități ale Unirii Principatelor Române”, la Castelul din Carei

Începând de joi, 23 ianuarie 2020, în holul de la intrarea principală a Castelului Károlyi din municipiul Carei, vizitatorii pot admira expoziția „Mari Personalități...

Anunț pentru tinerii specialiști din sănătate. Încă o săptămână pentru depunerea dosarelor ANL

Tinerii specialiști din sănătate care doresc să închirieze o locuință în blocul ANL, mai au la dispoziție o săptămână pentru depunerea dosarelor. În blocul...

Ionel Arsene (PSD): Prin desfiinţarea programului “Prima casă’’, o familie va suporta 100.000 lei în plus

Prin desfiinţarea programului ‘’Prima casă’’, o familie care are nevoie de locuinţă va suporta peste 100.000 lei în plus prin accesarea unor alte tipuri...

Primarul din Târgu Mureş, amendat cu 10.000 de lei. CNCD: Afirmaţiile sale sunt extrem de rasiste

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) l-a amendat, miercuri, pe primarul din Târgu Mureș, Dorin Florea, cu suma de 10.000 de lei, și a...

Critici din Parlamentul European pentru Guvernul Orban: Nu o luaţi pe acelaşi drum ca Polonia şi Ungaria

Șefa grupului socialiștilor și democraților din Parlamentul European a criticat Guvernul Orban pentru schimbările pe care vrea să le aducă legii electorale, relatează MEDIAFAX. „Guvernul...