More


  Bani pentru reabilitarea acoperișului sediului Poliției Municipale Carei

  - Advertisement -

  Primăria Carei va aloca bani din bugetul local în vederea finanțării studiului de fezabilitate privind reabilitarea acoperișului sediului Poliției Municipale Carei, a declarat primarul Eugen Kovacs în cadrul ședinței ATOP, care s-a desfășurat azi, în sala de ședințe a Primăriei Carei.
  Primarul Eugen Kovacs a declarat că va propune Consiliului Local Carei să finanțeze realizarea studiului de fezabilitate pentru acoperișul sediului Poliției Carei. Astfel, se va ști costul aproximativ al lucrărilor. Primarul Kovacs a mai arătat că administrația locală a sprijinit demersurile de reabilitare a sediilor instituțiilor publice din municipiu. A amenjat în Centrul Social spațiile necesare funcționării Judecătoriei Carei pe durata reabilitării sediului acesteia și va pune la dispoziția pompierilor un spațiu adecvat pe durata lucrărilor de reabilitare a sediului situat pe strada Independenței.
  Comandantul Poliției Carei, subcomisarul Ioan Copil- Lăpuște, a declarat că ploile din acest an au afectat structura acoperișului sediului instituției, existând pericolul de prăbușire al acestuia. Acoperișul prezintă pericol de accidente atât pentru polițiștii care își desfășoară activitatea în birouri cât și pentru trecătorii din zonă. Trotuarul a fost izolat cu bandă galbenă, care avertizează trecătorii asupra pericolului de accidente.
  Tot în cadrul ședinței ATOP, primarul Eugen Kovacs a semnalat problemele legate de siguranța traficului, în special în zona trecerilor de pietoni. ”Trebuie să facem front comun pentru a conștientiza atât șoferii cât și pietonii să fie mult mai atenți la trecerile de pietoni, în contextul în care s-au înregistrat tot mai multe accidente de acest gen în ultima perioadă”, a spus primarul Kovacs.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img