More


  BESTIAL. CRIMĂ. Două femei UCISE pentru câțiva lei. BESTIA cu chip de om le-a OMORÂT fără să clipească

  =

  Din primele cercetări făcute de criminaliști la fața locului, se pare că obiectul crimei din Bârsău a fost jaful. Procurorii și criminaliștii au pus lucrurile cap la cap și poate fi oferit filmul crimei.

  Criminalul, care în prima fază a fost doar un tâlhar, știind că femeia în vârstă de 65 de ani este singură acasă, a așteptat să se aștearnă întunericul pentru a ataca.

  A intrat în casă, însă aici s-a întâmplat un lucru la care nu se aștepta. Lângă femeia în vârstă de 65 de ani, se afla și vecina acesteia, o altă femeie în vârstă de 53 de ani.

  Criminalul și-a pierdut pur și simplu cumpătul. Deși se putea întoarce mai târziu, presupusul criminal, care după urmele lăsate pe corpul celor două victime pare a fi un bărbat, le-a atacat și lovit cu bestialitate pe cele două femeie. Le-a lovit, atât cu pumnii și picioarele, cât și cu un corp contondent, până ce le-a lăsat fără suflare.

  Cele două victime au fost găsite pline de sânge și decedate de o altă vecină care a și sunat la 112. Aceasta din urmă putea fi și ea victimă dacă intra mai repede în casa în care s-a produs crima.

  Procurorii spun că a fost întocmit un cerc de suspecți și că este vorba doar despre o chestiune de timp până ce criminalul va fi prins.

  Reamintim faptul că în această după-amiază în comuna Bârsău a fost comisă o crimă dublă. Detalii puteți citi pe https://www.gazetanord-vest.ro/2019/12/oribil-crima-dubla-in-judet-doua-femei-ucise-in-bataie/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img