More

    DECIZIE. Prefectul Dariu Filip, ELIBERAT din funcţie. În loc NU a fost numit încă NIMENI

    Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a fost eliberat astăzi din funcţie. Chiar dacă anunţul nu a fost făcut oficial de la Guvern, acum fostul prefect a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin care, de fapt, anunţă acest lucru.

    “Astăzi se încheie o etapă din cariera mea profesională. A fost o onoare să ocup funcția de prefect al județului Satu Mare timp de mai bine de doi ani și jumătate. Mulțumesc pentru colaborare colegilor din Instituția Prefectului, șefilor de instituții din județ, primarilor, mass-mediei sătmărene și tuturor celor cu care în toată această perioadă am interacționat profesional. Totodată mulțumesc tuturor sătmărenilor care în această perioadă au avut încredere să calce pragul Instituției Prefectului pentru a găsi soluții la problemele lor”, spune Darius Filip îm mesajul său pe Facebook.

    Acesta se va întoarce la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice, unde a fost angajat pe o funcţie de director.

    Între timp, prerogativele de prefect au fost preluate de actualul subprefect Altfatter Tamas deoarece în locul prefectului Darius Filip nu a fost nimic oficial, niciun alt prefect. Deocamdată.

    Se vorbeşte intens despre revenirea pe această funcţie a fostului prefect Radu Bud, dar oficial nici liberalii sătmăreni, nici Guvernul Orban, nu au făcut nicio informare în acest sens.

    Reamintim faptul că Darius Filip a preluat funcția de prefect al județului Satu Mare în luna martie a anului 2017. Atunci în înlocuise tocmai pe cel despre care se spune acum că va redeveni prefect, adică pe Radu Bud.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE