More


  Dotări cu aparatură medicală performantă la Spitalul Județean

  =

  Secțiile de Neonatologie și Terapie Intensivă ale Spitalului Județean de Urgență Satu Mare vor fi dotate cu aparatură medicală de înaltă performanță. Fondurile care vor fi investite prin noul proiect transfrontalier româno-ucrainean se ridică la 1,1 milioane de euro.

  Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și Spitalul Regional de Copii din Mukachevo – Ucraina, pun bazele derulării unui proiect transfrontalier în valoare de 1,1 milioane de euro. Reprezentanții celor două părți s-au întâlnit în data de 16 decembrie 2019, la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, pentru a reevalua planul de activități din cadrul proiectului finanțat din fonduri Structurale Europene, intitulat ”Intensive Care for Future”, al cărui contract de finanțare a fost semnat în data de 2 decembrie 2019. Din valoarea totală a proiectului, spitalul sătmărean are definit un buget de 550.000 de euro.
  Proiectul urmărește dotarea cu aparatură medicală de înaltă performanță și pregătirea profesională a personalului medical din unitatea de Terapie Intensivă Pediatrică a spitalului din Mukachevo și a secțiilor de Neonatologie și Terapie Intensivă ale Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Tot în cadrul proiectului se va desfășura o campanie de informare publică despre nevoile speciale post-spitalizare ale pacienților tratați pe aceste secții.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img