More


  FOTO. Daruri pentru elevii Şcolii Gimnaziale Nr.11 Sătmărel și Grădiniţei Nr.22 Sătmărel-structură a Şcolii Gimnaziale „Octavian Goga” Satu Mare

  =

  Copii sau adulți, numărăm zilele până la marea sărbătoare a Nașterii Mântuitorului. E timpul nu doar pentru colind, ci și pentru a exprima generozitatea, solidaritatea și bucuria de a dărui.

  „Ne-am reunit aici, la Şcoala Gimnazială Nr.11 Sătmărel, elevii și cadrele didactice, precum și prietenii noștri, reprezentanți ai Asociaţiei AWO Germania, pentru a continua colaborarea începută acum patru ani și concretizată azi prin aceste daruri de Crăciun. Dragi elevi, astfel de acțiuni reprezintă lecții și sărbători ale bunătății și solidarității, deoarece în ziua de azi, adesea uităm ce înseamnă dragostea pentru aproapele nostru.”, a spus Corina Chindriş, director al Școlii Gimnaziale „Octavian Goga”, la începutul activității organizate în data de 13 decembrie 2019.

  Asociația germană AWO a reușit, si de această dată, să aducă zâmbete pe chipurile copiilor care frecventează școala și grădinița, prin pachetele de Crăciun care conțin articole de igienă, îmbrăcăminte, jucării, dulciuri, rechizite. Menționăm implicarea profesorului coordonator Cosmin Rusu, precum și a cadrelor didactice, care au pregătit, împreună cu elevii, un reușit moment artistic specific sărbătorilor de iarnă.

  Informațiile au fost comunicate de profesoara Marilena Chiș.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img