More

    FOTOGALERIE. ACCIDENT foarte GRAV. O persoană, ÎNCARCERATĂ

    Un foarte grav accident de circulație a avut loc astăzi după-amiază pe DN 19, în afara localității Moftinu Mic (pe podul de trecere peste calea ferată), între două autoturisme. În urma acestui accident, o persoană a rămas încarcerată. În cele din urmă, două persoane au fost transportate la Urgențe în stare gravă, dar conștiente. 

    Polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea accidentului la ora 13.49. Din primele verificări se pare că un șofer de 23 de ani, din Satu Mare, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, astfel că pe pod a intrat în coliziune cu autoturism care circula din sens opus, condus de o femeie de 37 de ani, din Satu Mare.

    În urma impactului, șoferul în vârstă de 23 de ani a rămas încarcerat în mașină. De asemenea, și pasagerul din mașina condusă de tânărul șofer a fost rănit, precum și șoferița din cealaltă mașină.

    La fața locului s-au deplasat și au intervenito autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD.

    Șoferul încarcerat a fost scos dintre fiarele contorsionate ale mașini și a fost transportat la spital alături de celelalte victime din cealaltă mașină. Toate cele trei victime se aflau în stare de conștiență.

    Șoferița a fost testată cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Tânărul nu a putut fi testat la fata locului. Ambilor li se vor recolta probe biologice de sânge pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE