More


  FOTOGALERIE. APRECIERE. Sătmărenii de la Caiac SMile a obținut Premiul cel Mare la ”Gala Premiilor pentru un Mediu Curat”

  =

  La invitația președintui ECOTIC, Valentin Negoiță, vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, sătmăreanul Radu Roca, a fost prezent joi la ”Gala Premiilor pentru un Mediu Curat”, aflată la cea de a XI-a ediție. Această gală are şi va avea răsunet pentru recunoaşterea plus-valorilor aduse mediului de proiectele valoroase implementate în decursul celor unsprezece ani de către instituții publice, unități şcolare, ONG-uri şi companii.

  La fel ca și în ultimii doi ani, județul Satu Mare a triumfat și la gala din acest an cu proiectul de succes “Aventură în Natură”, un proiect prin sport, terapie pentru mediu și sănătate. Acest proiect a obținut Premiul cel Mare la categoria ONG. Proiect realizat de Asociația Club Sportiv Caiac SMile Satu Mare, coordonat cu profesionalism de tânărul și harnicul , Ionuț Stancovici, este reprezentat de oameni care au harul și darul pentru oameni.

  Beneficiarii acestui proiect au fost copiii din centrele de plasament, casele de copii, copiii cu diferite forme de dizabilități si de cancer, adulți cu diferite forme de dizabilități care practică sportul și caiacul cu promovarea biodiversității județului.

  ”Efortul depus de asociație și de cei implicați, respectiv comunitatea sătmăreană, s-a bucurat de aprecierea reprezentaților Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor şi Agenției Naționale pentru Protecția Mediului. Felicitări și Succes Ionuț Stancovici! Felicitări ECOTIC Felicitări și La mulți ani SATU MARE!”, este mesajul transmis de Radu Roca după această gală.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img