More


  FOTOGALERIE. INVESTIȚIE. Primăria Moftin va CONSTRUI și DOTA trei centre medicale. Proiect de peste 1,2 MILIOANE euro

  =

  Primăria comunei Moftin va construi și dota trei centre medicale. Acest lucru va fi posibil datorită unui proiect transfrontalier în valoare de peste 1,2 milioane de euro. Proiectul are în vedere creșterea serviciilor de calitate și a fost inaugurat marți la sediul Primăriei Moftin.

  Proiect transfrontalier

  Creșterea calității serviciilor din sănătate determină reducerea timpului de intervenție!

  Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a participat, la Moftin, la inaugurarea proiectului „Răspuns integrat pentru asistență medicală în zona transfrontalieră”.

  La eveniment au mai fost prezenți și primarul comunei Moftin, Gheorghe David, dar și reprezentanți ai partenerilor din Ungaria.

  Primăria comunei Moftin, în colaborare cu partenerul de proiect, Primăria orașului Nyíradony din Ungaria vor beneficia de suma de 1.251.969 euro destinată achiziționării unor aparaturi medicale.

  Trei centre medicale în comuna Moftin

  Primăria comunei Moftin va construi și dota trei centre medicale în localitățile Moftinul Mic, Moftinul Mare și Domănești. Mulțumită proiectului se vor achiziționa un defibrilator, EKG, aparatura necesară analizelor de laborator și se va construi un cabinet stomatologic.

  „Moftinu Mare dispune de o echipă foarte bună. Felicitări tuturor! Acest proiect constituie o completare în dezvoltarea serviciilor de sănătate județene fiind la fel de importantă ca înființarea noii aripi a Spitalului Județean de Urgență. Fiecare regiune are nevoie de astfel de centre de sănătate performante, căci ele asigură calitatea serviciilor în domeniul sanitar, reducând timpul de intervenție în caz de urgențe.” – a declarat Pataki Csaba.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img