More

    GALERIE FOTO. Târg de Crăciun la Liceul de Arte Aurel Popp Satu Mare

    Luna decembrie este luna cadourilor într-adevăr, luna în care simțim spiritul Crăciunului, luna în care târgurile de Crăciun din toată lumea contribuie la formarea unei atmosfere încărcate cu magie, feerie și bunătate. La aceste lucruri s-au gândit și profesorii și elevii de la Liceul de Arte Aurel Popp Satu Mare când au avut, din nou, la fel ca în fiecare an, inițiativa de a crea propriul târg de Crăciun în curtea interioară a liceului.

    Abundență de produse

    Târgul s-a desfășurat între orele 10 și 12, spre bucuria elevilor care au putut să ia o pauză încărcată cu magie de la cursuri și examene. Au participat elevii din toate clasele primare, gimnaziale și liceale, profesori și părinți, expunându-și produsele: obiecte confecționate manual, ceai cald, turtă dulce, prăjiturele împachetate în ambalaje colorate, podoabe pentru bradul de Crăciun realizate cu propria creativitate și multe altele.

    Totul pentru a simți spiritul Crăciunului

    “Este un obicei deja la liceul nostru. Am avut diferite locații în anii anteriori, dar anul acesta ne-am gândit să facem târgul cât mai autentic, în curtea liceului, cu colinde, cu tombole pentru copii – să se simtă ei bine. Participă clasele primare, gimnaziale, liceul este așteptat să participe cu prezența, părinți care au avut timp să ne ajute astăzi. Vine Moșul, va fi și Moșul prezent în aceste două ore de târg.

    Programul artistic va fi asigurat de cei mici, care vor colinda pe scenă. Ceea ce se adună din micile vânzări de la târg ca bănuți, va intra în contul asociației de părinți, care ne mai sprijină cu una, alta când avem nevoie. Produsele vândute la târg sunt creația copiilor exclusiv sau produse de acasă, nu cumpărate, ci făcute de mână, ornamente, prăjiturele, turtă dulce, toate împachetate frumos. 50 de bani, un leu sunt prețurile de la târg. Totul e defapt pentru a simți spiritul Crăciunului.” – a spus Nichita Sulyok Iuliana, învățătoare și director adjunct al Liceului de Arte Aurel Popp Satu Mare

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE