More


  ÎN ATENȚIA celor interesați! Informații de interes despre bateriile stivuitoarelor

  - Advertisement -

  Stivuitoarele sunt acele vehicule industriale de dimensiuni mici care pot face într-un timp mult mai scurt, dar și o precizie mare, mai multe sarcini simultan. Aceste sarcini se referă la manipularea mărfurilor dintr-un depozit, dintr-o hală și nu numai. Mai pe scurt, ele ușurează vizibil munca angajaților, iar în același timp sporesc eficiența.

  Pentru ca un astfel de vehicul să funcționeze, referindu-ne strict la cele electrice, are nevoie de o inimă puternică, mai exact de o baterie sănătoasă. Oricât de nouă și performantă ar fi bateria respectivă, la anumite intervale de timp tot se impune o verificare curativă și preventivă pentru ca deținătorul să o poată folosi pentru mulți ani.

  Hakuservice – doctorul bateriilor pentru stivuitoare

  Atunci când este vorba despre bateriile stivuitoarelor nu se admite ca acestea să fie verificate și reparate, atunci când este cazul, de către amatori. Ele conțin plumb, dar și alte substanțe toxice ce necesită o atenție sportită atunci cand sunt verificate.

  În acest sens, Hakuservice, cu site-ul oficial www.baterii-stivuitor.ro, este un nume renumit în această direcție – service pentru baterii stivuitoare de orice tip, inclusiv de tracțiune. Nu doar că repară acolo unde este cazul, ci și oferă consultanță pentru problemele sesizate de catre deținător. Se poate spune că echipa Hakuservice este una de medici pentru inimile stivuitoarelor – pot face minuni atunci când sunt solicitați pentru a remedia anumite probleme.

  De ce bateriile se strică uneori?

  Defecțiunile bateriilor se datorează de cele mai multe ori supraîncărcării. Acest lucru duce la pierderi de apă, gel sau uscarea separatorilor, dar și la corodarea plăcilor. O altă cauză este subîncărcarea cu efectele sale aferente – sulfurare, coroziune.

  Totodată, supradescărcarea bateriei va duce la defectarea plăcilor anodice, iar suprasolicitarea la crăpături sau chiar spărturi în baterie, dar și la alte defecțiuni de natură mecanică – extrem de grave.

  Soluția pentru a avea o baterie cu viață infinită

  Nu trebuie trecută cu vederea în niciun caz întreținerea periodică preventivă și curativă a acestor baterii. Problemele se află la orice pas, le pot afecta oricând, iar dacă nu sunt sesizate la timp pot duce la nevoia de înlocuire totală a bateriei. În cazul în care acest lucru se întamplă, ce ar fi de făcut?

  Hakuservice a găsit soluția în acest sens și anume sistemul buy-back. Acesta presupune colectarea bateriei defecte și furnizarea către persoana în cauză a unei noi baterii, însă la un preț vizibil mai mic. Acest lucru ar trebui să ajungă în vederea tuturor celor care s-au confruntat cu o astfel de problemă.

  Hakuservice este și un furnizor renumit de baterii pe această linie de profil. El pune la dispoziția celor interesați baterii diverse care se pliază pe orice fel de buget. Mai exact, echipa furnizează atât baterii noi, cât și baterii second hand atent testate înainte de a ajunge în posesia clienților.

  Suportul și cele mai bune sfaturi fac parte din catalogul de beneficii cu care intră în contact cei care vor colabora cu Hakuservice. În cazul în care persoana în cauză nu știe de ce tip de baterie are nevoie pentru stivuitorul său, echipa o poate îndruma în direcția bună în ceea ce privește atât tipul, calitatea, cât și prețul achiziției.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img