More


  Incendiu la o casă de locuit din Roşiori

  =

  În cursul nopții de miercuri spre joi, 12 pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere a incendiilor și pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Valea Vinului au intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit, cel mai probabil ca urmare a producerii efectului termic de la coşul de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile (scândură) din componenţa tavanului unei case de locuit din localitatea Roșiori.

  La sosirea forțelor de intervenție, ardea tavanul din zona coşului de evacuare a fumului dintr-o încăpere. Incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp, pompierii reuşind să localizeze şi să stingă focul în scurt timp, astfel că acesta nu s-a propagat la restul încăperilor sau la acoperiş. Din fericire, proprietarii au reuşit să se autoevacueze fără a fi afectaţi.

  Odată cu instalarea temperaturilor scăzut, se constată o creştere a numărului de incendii provocate de utilizarea necorespunzătoare a mijloacelor şi surselor de încălzire. Atragem atenţia asupra obligativităţii curățării periodice și întreținerii corespunzătoare a coșurilor de fum, doar de către personal autorizat, respectiv asupra importanţei utilizării mijloacelor de încălzire doar conform instrucţiunilor şi doar după verificarea acestora de către specialişti.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img