More


  Liga Militarilor Profesioniști, inițiativă caritabilă

  - Advertisement -

  Luna decembrie este luna cadourilor, o lună în care fiecare dintre noi parcă ne dorim să simțim bucurie mai mult ca oricând – și nu doar să o simțim, ci să o și dăruim mai departe. Un gest pornit din inimă valorează mai mult decât o mie de vorbe, iar asta o demonstrează și membrii Ligii Militarilor Profesioniși, care au avut o inițiativă caritabilă deosebită – și anume, de a dărui niște cadouri de mai multe tipuri, de la haine, până la bilete la cinema – unor copii și tineri de la o casă de copii din județ.

  “Câțiva membri ai Ligii Militarilor Profesioniști – în număr de 29 – au fost să doneze sânge. Prin tichetele de donație și colaborarea cu personalul de la un hypermarket din incinta unui mall din municipiul Satu Mare, militarii au reușit să obțină și o reducere la diverse articole pentru copii și tineri între 7 și 17 ani de la casa de copii din Berindan. Sunt 12 copii și tineri și le vom cumpăra niște geci pentru că de asta au nevoie cel mai mult în momentul de față, niște pijamale, șosete, dulciuri. După asta, urcăm la etaj, unde copiii se vor putea bucura de un film la cinema, luând în considerare mai ales faptul că ei nu au fost niciodată la un cinema. Mai apoi, vor primi și o masă la un restaurant cu mâncare franceză tot în incinta mall-ului.” – a declarat Țuțuraș Vasile Aurel, administrator pe LMP Satu Mare, o asociație non-guvernamentală, apolitică și non-sindicală. Militarii, prin actul lor lăudabil de donare de sânge, au strâns împreună suma de aproximativ 3000 lei. Unii însă, au donat și din resurse proprii diverse obiecte, mai ales haine.

  Liga Militarilor Profesioniști a fost înființată pe data de 17 septembrie 2010. Sunt 7600 de membri în România, dintre care 60 în Satu Mare. Această acțiune caritabilă este prima desfășurată în municipiul Satu Mare de către LMP, care, pe lângă un gest nobil, reprezintă și aniversarea a un an de la înființarea acestei ligi la Satu Mare. În același timp, dorința de mediatiza această inițiativă este pentru a inspira și alte asociații sau persoane să se implice în acțiuni de acest gen pentru că e mare nevoie de așa ceva la noi în municipiu și județ.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img