More


  NEMERNICIE. Un șofer a LOVIT o ELEVĂ pe TRECERE, apoi a FUGIT ca un LAȘ. Poliția îl CAUTĂ

  =

  Un șofer a dat dovadă de o nemernicie crasă când ieri, după ce a lovit o elevă pe trecerea de pietoni, nici măcar nu s-a oprit să vadă dacă aceasta e bine, deși victima căzuse la pământ, și a fugit ca un laș de la locul accidentului.

  Evenimentul s-a produs marți după-amiază în jurul orei 13.40-13.45. Victima, elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic ”Eliza Zamfirescu”, s-a angajat în tranversarea Bulevardului Cloșca pe trecerea de pietoni din zona Băncii Transilvania.

  La un moment dat, în timp ce se afla pe zebră, a fost lovită de o mașină a cărui șofer nu a mai oprit, cu toate că, în urma impactului, eleva a căzut.

  Deși a fost lovită la șold și la cap, eleva s-a ridicat și și-a continuat drumul, deoarece pe moment, probabil din cauza adrenalinei, nu a simțit dureri.

  După câteva ore, după ce a ajuns acasă, (în localitatea Gelu), eleva a început să simtă dureri și a fost momentul în care le-a spus părinților ei că a fost victima unui accident de circulație pe trecere iar șoferul a fugit de la locul accidentului.

  Tot ce și-a mai amintit eleva despre mașina care a lovit-o a fost culoarea albă a acesteia. Nu a apucat să vadă nici marca mașinii, cu atât mai puțin numărul de înmatriculare.

  Eleva a fost dusă la spital și, după ce i s-au făcut analiza medicale mai complexe părinții au putut să respire ușurați. Nu este nimic grav.

  Între timp, părinții fetei au depus o plângere la poliție care au demarat cercetările în vederea depistării șoferului laș care a fugise de la locul accidentului, asta deși eleva căzuse pe asfalt după impact.

  Este doar o chestiune de timp până ce șoferul vinovat va fi depistat. Cu atât mai mult cu cât în zonă sunt camere stradale de supraveghere.

  De asemenea, orice ajutor din partea martorilor care au văzut acest accident este bine-venit.

  Dacă ați fost martorii accidentului și aveți date în plus față de cele prezentate, sunteți rugați să sunați la poliție și să oferiți aceste date pentru identificarea șoferului mașinii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img