More


  O sătmăreancă aduce magia sărbătorilor pentru copii şi adulţi. Căsuţa lui Moş Crăciun vă stă la dipoziţie pentru amintiri de poveste

  - Advertisement -

   

  Oana Tarţa este o sătmăreancă împătimită de fotografie dar şi de sport, baschetul, skiul şi tot ce aduce adrenalină fiind între preferinţele ei. De cinci ani încoace în preajma sărbătorilor de iarnă Oana amenajează, în incinta complexului comercial Someşul, un loc de poveste unde magia lui Moş Crăciun chiar prinde viaţă şi unde micuţii împreună cu părinţii lor pot să imortalizez clipe de neuitat. Căsuța Moșului are porțile deschise de luni până vineri între 17-20 și sâmbătă între 11-14 .

  Am stat de vorbă cu Oana despre tot ce înseamnă Căsuţa Moşului iar ce a ieşit vă prezentăm în interviul de mai jos.

  Rep – Pentru început o să te rog să ne spui, cine este Oana Tarţa?
  O.T – Sunt o persoană plină de energie, pasionată de viaţă şi fotografie, care poate părea uneori cu capul în nori, dar dacă veniţi să vedeţi Căsuţa Moşului, o să întelegeţi de ce.

  Rep – Ce înseamnă proiectul acesta pentru tine, şi de unde ţi-a venit ideea?
  O.T – Orice lucru fantezist devine realitate prin calitatea’ punerii în scenă. Am vrut ca sătmărenii să redescopere Magia Crăciunului alături de Moş Crăciun, să păşească într-o lume magică, de poveste şi împreună să creăm amintiri de neuitat.

  Rep – Cum se manifestă copiii când ajung să-l cunoască pe Moşu în carne şi oase?
  O. T – Ohh, sunt minunaţi , au nişte reacţii nemaipomenite. Mami! Tati! E Moş Crăciun. El chiar există! Este una dintre cele mai frecvente reacţii.

  Rep – De când se deschide Căsuţa Moşului şi dacă poţi să ne descri câteva surprize pregătite copiilor?
  O.T – Începand din 2 decembrie Căsuţa Moşului este deschisă pentru toată lumea. Surpriza nu este surpriză dacă o dezvăluim înainte. Trebuie să veniţi să vedeţi!

  Rep – Bănuiesc că nu doar cei mici se entuziasmează când ajung la locul de poveste creat de tine. Cum reacţionează cei mari?
  O.T – Căsuţa mosului este pentru toată lumea. Îi aşteptâm pe cei mici dar şi pe cei mari, efectul de “Woooww” fiind simtit de către toată lumea.

  Rep – Cum simte Oana Tarţa spiritul sărbătorilor şi care este Crăciunul perfect pentru ea?
  O.T – Fiind “fata lu’ Moş Crăciun”, pentru mine Crăciun este în fiecare zi. Este vorba despre iubire şi familie!

  Rep –În această vară ai avut un proiect interesant adresat copiilor. Poţi să ne povesteşti ceva despre el?
  O.T – Este al doilea an în care organizez tabere de fotografie pentru copii. Încerc să îi fac să descopere natura, tradiţiile, obiceiurile, să priveasca lumea cu alţi ochi..!

  Rep – Să-nţeleg deci că marea ta pasiune este fotografiatul. De unde acestă aplecare?
  O.T – Da! Fotografia este cea mai mare pasiune a mea, sunt fericită şi norocoasă că este şi jobul meu. Îmi plac oamenii şi copiii, îmi place să surprind momente unice, să fac oamenii fericiţi.

  https://www.facebook.com/watch/?v=2469029576698660

  Rep. – Mai este puţin din acest an. Cum a fost pentru tine şi ce-ţi propui pentru cel care vine?
  O.T – Sunt fericită şi recunoscătoare pentru ceea ce sunt şi oamenii care mă înconjoară. Mi-ar plăcea ca Anul care vine să fie cel puţin la fel de bun precum cel care a trecut. Să fim mai buni, să iubim mai mult!

  Nicolae Ghişan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img