More


  OPORTUNITATE. Spitalul Județean caută VOLUNTARI. Pentru INSTRUIRE

  =

  Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare îşi manifestă disponibilitatea de a colabora cu voluntari şi în cursul anului 2020.

  În acest sens, Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare oferă instruire iniţială cu privire la :

  a) structura, misiunea şi activităţile organizaţiei-gazdă;
  b) drepturile şi responsabilităţile voluntarului;
  c) regulamentele interne care reglementează implicarea voluntarului.

  Unitatea spitalicească din Satu Mare are ca obiect activitatea de interes public, desfăşurată în domeniul sănătate, iar persoanele care doresc să efectueze voluntariat în cadrul spitalului dobândesc experienţă profesională şi/sau în specialitate, în funcţie de tipul activităţii, în domeniul studiilor absolvite, în baza certificatului de voluntariat eliberat la expirarea contractului de voluntariat.

  Persoanele care doresc să efectueze voluntariat se vor adresa Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, str. Ravensburg nr. 1-3, jud.Satu Mare, Serviciul R.U.N.O.S., urmând să formuleze o cerere, ce va fi însoţită de alte documente care vor forma dosarul ce urmează a fi analizat.

  Voluntariatul reprezintă participarea voluntarului persoană fizică la activități de interes public desfășurate în folosul altor persoane sau al societății, organizate de către persoane juridice de drept public sau de drept privat, fără remunerație, individual sau în grup și se desfășoară în baza contractului de voluntariat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img