More


  Percheziții de amploare la traficanții din județul Satu Mare

  =

  Poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit 8.464 pachete ţigări, precum și alte bunuri ce au fost descoperite şi confiscate în urma unor percheziţii desfășurate de către poliţiştii de frontieră, la domiciliile a doi sătmăreni implicaţi în activităţi de contrabandă.
  În data de 17.12.2019, începând cu ora 13.20, în baza unor mandate emise de către Judecătoria Satu Mare, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu și a Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au efectuat cinci percheziții domiciliare la imobile de pe raza localităților Halmeu și Porumbești, jud. Satu Mare.
  În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii de frontieră au descoperit și ridicat în vederea confiscării de la domiciliile a doi cetățeni români, ambii în vârstă de 26 de ani, cantitatea de 8.464 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană, 11 telefoane mobile, două stații de emisie-recepție, o armă cu aer comprimat și diferite sume în lei și valută (45.000 lei și 29.300 euro).
  Ţigările, în valoare de peste 99.000 lei, precum și celelalte bunuri au fost transportate la sediul Poliției de Frontieră în vederea continuării cercetărilor.
  Celor doi sătmăreni li s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Vamal al României.
  Totodată, cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz, față de cei doi fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img