More


  Petreceri caritabile pentru sprijinirea proiectului “Ajutoarele lui Moș Crăciun”

  Asociația “Apel la Acțiune” vă invită începând de azi la o serie de super petreceri caritabile, organizate în cele mai COOL localuri din oraș. Pe langă muzică bună și prezentări de modă ieșite din tipar, toți cei care vor dona în cadrul proiectului vor primi o brățară personalizată care simbolizează împlinirea unei dorințe a copiilor din Familiile Nevoiase și din Centrele de Plasament din județul nostru.
  Mai departe vă prezentăm programul petrecerilor de săptămâna aceasta:
  JOI – 05.decembrie @Score Pub – un Retro Party cum nu s-a mai vazut cu Dj Vlad B.
  VINERI – 06.decembrie @Restaurant Capricci – sărbătorim un an de la deschiderea restaurantului cu TZika Sax şi Dj/MC Tony
  SÂMBĂTĂ – 07.decembrie @Cayo Pub – pretrecem împreună la până în zorii zilei cu Mr. Frankie și MC George Matioc
  DUMINICĂ – 08.decembrie @Moose Bar – ne bem cafeaua la un WakeUp Call cu Andrew Stewart.
  Luni ne întoarcem la muncă, însă pe data de 14.decembrie sunteți invitați la restaurantul K10 unde surprizele se vor ține lanț dar nu dezvăluim mai multe detalii – vă așteptăm să vă convingeți singuri. Chef Andrada Banc (concurent #MasterChef) v-a pregăti bucate pe alese iar vinul fiert nu va lipsi din meniu. Cei care doresc rezervări pot lua legătura cu noi la nr. de telefon (0758) 890 524.
  Duminică, 15.decembrie vă așteptăm din nou cu cea mai bună cafea la Moose Bar pentru încă un WakeUp Call, dar de data aceasta cu un invitat surpriză.
  Încheiem șirul evenimentelor caritabile la NOX, în data de 21.decembrie cu o super petrecere caritabilă dedicată elevilor sătmăreni.
  Proiectul „Ajutoarele lui Mos Craciun”, organizat de catre Asociatia “Apel la Actiune”, a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a editie. Peste 300 de copii din familii nevoiase si Centre de Plasament din judetul Satu Mare i-au trimis deja Mosului scrisori ce cuprind lucruri la care viseaza de un an de zile.
  Din donațiile strânse se vor acoperi numeroasele lipsuri materiale ale Centrelor și Caselor de Copii. Printre aceste nevoi enumerăm centrale termince, mașini de spălat, obiecte de mobilier cum ar fi paturi, noptiere, dulapuri, amenajarea spațiilor pentru studiu (birouri, scaune, calculatoare) si alte obiecte uzuale care le lipsesc.
  De asemenea, cei care doresc să poarte pe mână simbolul de ajutor al Moșului o pot face achiziționând o brățară printr-o donație minimă de 10 lei la oricare dintre localurile amintite și bineînțeles de la Atelierul lui Moș Crăciun din incinta hotelului Dana 2.
  Echipa asociației invită cu drag sătmărenii să se alăture acestui proiect de suflet!
  =


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img