More


  Platformă on-line pentru eficientizarea serviciilor publice la Satu Mare

  =

  Primăria municipiului Satu Mare continuă să ia măsuri pentru eficientizarea activități serviciilor publice și îmbunătățirea relației cu cetățenii! Începând de miercuri, sătmărenii pot afla informații mai simplu și mai rapid privind activitatea Administrației Domeniului Public prin intermediul propriei platforme online.

  Site-ul este menit să vină în sprijinul tuturor cetățenilor cu informații utile și de actualitate din domeniile de activitate aflate in administrare (piețe publice, sistemul de parcare cu plată, la reședință, ridicări autovehicule staționate neregulamentar pe domeniul public, ridicări autovehicule abandonate sau, după caz, fără stăpân, terenuri de joacă, cimitirul uman situat pe str. Amațului, toalete publice).

  Precizăm faptul că informațiile la care facem referire se vor regăsi și pe pagina de Facebook a instituției: ADP Satu Mare / Administrația Domeniului Public ( ) De asemenea, sesizările și sugestiile cetățenilor pot fi transmise pe adresa de e-mail:office@adpsm.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img