More


  Polițiștii rutieri sătmăreni fac ordine în trafic

  - Advertisement -

  Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la sfârșitul săptămânii, respectiv în perioada 06 – 08 decembrie a.c., acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere și de menținere a unui climat de ordine publică, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 210 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 54 000 de lei și au constatat două infracțiuni rutiere în flagrant. 

  Astfel, în perioada 06 – 08 decembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 210 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 54 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 9 conducători auto, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, au efectuat depășiri neregulamentare sau nu au acordat prioritate de trecere pietonilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img