More


  Rectificare bugetară de 3,6 milioane lei la județ

  =

  Rectificare bugetară cu un plus de 3,6 milioane de lei la Consiliul Județean. Majoritatea banilor merg la drumuri și la Aeroport. Deși o parte dintre primari așteptau bani de la județ, proiectul de hotărâre privind cheltuirea unei sume de bani din fondul de rezervă a fost anulat.

  Consilierii județeni sătmăreni au aprobat ieri rectificarea bugetului județului Satu Mare și au suplimentat cu 3,6 milioane de lei sumele pentru reparațiile curente ale drumurilor județene și pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere.
  Totodată, în cadrul sedinței extraordinare, pentru Aeroportul Internațional Satu Mare a fost alocată suma de 1 milion de lei pentru plata unei corecții stabilită în urma auditului realizat de Autoritatea de Management, referitor la un proiect cu finanțare externă, contractat în anul 2015, pentru reabilitarea și modernizarea aerogării Aeroportului. Consiliul Județean Satu Mare va contesta în instanță decizia Autorității de Management, pentru recuperarea acestei sume.
  La propunerea președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba, proiectul de hotărâre privind utilizarea unor sume din fondul de rezervă prevăzut în bugetul local al Judeţului Satu Mare pe anul 2019 a fost scos de pe ordinea de zi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img