More


  România învinsă categoric de Suedia la Campionatul Mondial

  - Advertisement -

  Pentru Romania s-a spulberat visul de a evolua la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu nationala feminina de handbal. Aceasta dupa ce tricolorele au pierdut fara drept de apel meciul cu Suedia, scor 22-34, si raman fara punct in grupa principala la Campionatul Mondial.

  Romania a inceput slab meciul ca multe altele de la aceasta editie a Campionatului Mondial si tricolorele s-au vazut conduse cu 4-0 dupa primele cinci minute.
  Si ca tabloul sa fie complet Neagu a ratat o aruncare de la 7 metri, raritate la turneul final din Japonia pentru cea mai buna handbalista a lumii.
  Primul gol al Romaniei a fost reusit de extrema Udristoiu in minutul 7, pentru ca apoi sa ne apropiem la un singur gol diferenta dupa reusitele lui Pintea si Neagu din 7 metri.
  In doua randuri am ratat sansa egalarii, cel mai clar prin Ostase pe contraatac la o faza unu contra unu in minutul 13.
  Seraficeanu avea sa egaleze in cele din urma (6-6), dar eliminarea primita de Pintea a rupt echilibrul in teren si pe tabela de marcaj.
  Tomas Ryde a apelat la tactica lui uzuala cu scoaterea portarului pe faza ofensiva. Am pierdut usor mingea si scorul a zburat la 9-6 pentru Suedia.
  Florica, Seraficeanu si Neagu au mai marcat pana la pauza, unde Romania a intrat cu un deficit de cinci goluri (9-14).
  In partea secunda Romania a marcat primul gol prin Pristavita, dar cel mai aproape am fost de Suedia la 12-15 dupa o reusita a Anetei Udristoiu.
  Galop de sanatate pentru nordice, care au avut jocul la discretia lor si s-au impus in final cu un categoric 34-22.
  Romania ramane fara vreun punct in grupele principale si va juca impotriva Japoniei, miercuri de la ora 11:00, pentru a evita ultimul loc.
  Tricolorele tocmai si-au luat adio de la Jocurile Olimpice si de la obiectivul unei clasari in primele opt la Campionatul Mondial.
  Vom juca in cel mai fericit caz pentru locurile 9-10  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img