More


  STS continuă campania de interes public pentru promovarea aplicaţiei mobile Apel 112

  =

  La nivelul Sistemului de Telecomunicații Speciale continuă Campania publică de promovare a aplicației mobile Apel 112, destinată localizării persoanelor aflate în pericol.
  Aplicația Apel 112 este deosebit de utilă atât pentru cetățeni, cât și pentru agențiile specializate ( Poliție, Ambulanță, Pompieri, SMURD, Jandarmerie, Salvamont, etc) pentru că, prin intermediul conexiunii la internet și serviciului de localizare GPS al telefonului, permite transmiterea coordonatelore geografice în format AML ( Advanced Mobile Location) la inițierea unui apel către Serviciul de Urgență 112.
  Este important de menționat că, până la implementarea măsurilor de îmbunătățire a serviciului de urgență stabilite de Comitetul interministerial privind sistemul apelurilor de urgență 112, aplicația dezvoltată de STS reprezintă cea mai facilă metodă de localizare a telefoanelor de pe care apelează persoanele care au nevoie de ajutor și nu cunosc adresa unde se află. De când a fost lansată, din luna februarie și până acum, peste trei mii de persoane au fost salvate datorită aplicației Apel 112.
  Pentru promovarea descărcării acesteia de către un număr cât mai mare de persoane, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a realizat spot-uri audio și video prin care este descrisă metoda de localizare a telefonului şi de unde poate fi descărcată în mod gratuit aplicaţia. Spoturile poate fi descărcate accesând link-ul: https://www.sts.ro/ro/campanii-de-comunicare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img