More

    Un weekend plin de surprize la Aushopping Satu Mare: super spectacol Gașca Zurli, lansare Cinema One Laserplex, premii și multă distracție!

    Finalul acestei săptămâni le aduce sătmărenilor o mulțime de noutăți și evenimente culturale și artistice la Aushopping Satu Mare! De vineri pană duminică, fiecare vizită în centrul comercial va fi răsplătită cu zeci de activități pentru toate vârstele, premii, delicii culinare și multă distracție.

    Vineri, 6 decembrie: deschidere oficială Cinema One Laserplex  și 4500 de premii

    Cinema One Laserplex își deschide porțile vineri, 6 decembrie, începand cu ora 12:00 și le pregătește sătmărenilor oferte speciale: până pe 12 decembrie toate filmele achiziționate la caseriile cinematografului vor avea tarif unic de 15 lei, iar cumpărarea biletelor prin aplicația de mobil Cinema One aduce sătmărenilor o reducere suplimentară de 10%.

    Mai mult, pentru cei care își vor achiziționa bilete la film în perioada 6-8 decembrie, Cinema One Laserplex va oferi din partea casei popcorn și suc la dozator la 0.5 L, iar primii 2500 de clienți vor fi răsplătiți cu cadouri oferite în incinta cinematografului.

    În plus, primii 2000 de sătmăreni care vizitează food-court-ul începând cu ora 12:00 vor fi răsplătiți cu vouchere de 10 lei pe care le pot folosi la Spartan, Auchan și Famous Cafe.

    Pe parcursul zilei, cei prezenți se vor putea bucura de spectacole de dans și muzică, ateliere tematice pentru copii, spectacole de magie, precum și de o prezentare de modă inedită oferită de Creation du Mode.

    Sâmbătă, 7 decembrie: super spectacol Gașca Zurli și Gala Comunității

    Cea mai iubită gașcă de artiști din România vine la Aushopping sâmbăta aceasta, începând cu ora 12:00! Fetița Zurli, Zâna Bună și Tanti Prezentatoarea le dau întâlnire sătmărenilor la o petrecere plină de fantezie, cu povești fermecate, muzică și dansuri animate.

    Ziua va continua în același spirit al bucuriei, celebrând sătmărenii implicați în cadrul Galei Comunității. Începând cu ora 15.00, 30 de proiecte culturale, sportive, educaționale și de divertisment vor fi prezentate, iar patru dintre ele vor pleca acasă cu premii ce cumulează 5000 de euro.

    Duminică, 8 decembrie: evenimente creative pentru toată familia 

    Ziua de duminică debutează cu ateliere interactive pregătite de Gașca Michelino Kids Corner și continuă de la ora 12:00 cu spectacolul „Ella Bella îl caută pe Moș Crăciun” și de la ora 13:30 cu reprezentația de teatru pentru copii în limba maghiară „Vrăjitorul din Oz”.

    Centrul Comercial Aushopping Satu Mare promite 3 zile cu premii, evenimente creative și multe momente faine între sătmăreni.

    Toate detaliile despre evenimentele organizate de Aushopping Satu Mare sunt disponibile pe  pagina de facebook www.facebook.com/AushoppingSatuMare și website-ul https://aushopping.ro/aushopping-satu-mare.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE