More


  Viorica Dăncilă, troc cu Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale?

  =

  Paul Stănescu, noul secretar general al PSD a afirmat, joi seară, că a sfătuit-o pe Dăncilă să nu candideze la alegerile prezidenţiale.

  Afirmaţia a fost făcută la o conferinţă de presă care a avut loc la Slatina.

  Dancila a făcut congres după discuțiile cu Iohannis
  Stănescu a mai spus că Dăncilă a organizat un congres extraordinar cu scopul clar de a fi desemnată candidat, în urma unei discuţii avute cu preşedintele Klaus Iohannis.
  „Am rugat-o pe doamna Dăncilă două lucruri: 1 – să nu facem congres în 2019, să facem congres în ianuarie-ferbruarie 2020, şi 2 – i-am spus doamnei Dăncilă să nu candideze, acum pot să vă spun public lucrul ăsta. Am bătut palma, pot să spun aşa, adică doamna a fost de acord, şi mai continui puţin, dar o să mă şi opresc undeva, pentru că mariajul ăsta al nostru a durat foarte puţin, 7-8 zile cred că a durat”, a spus Stănescu.

  Iohannis și-a “ales “ contracandidatul la prezidențiale după o discuție de 20 minute
  De asemenea, secretarul general a mai spus că Iohannis a convins-o pe Dăncilă să candideze după o discuţie tet-a-tet care a durat 20 de minute
  „Am fost la Cotroceni, cu privire la consultare pe votul din Diaspora în formula Dăncilă-Fifor-Stănescu-Ciolacu-Teodorovici, cred. După zece minute, domnul preşedinte a rugat-o pe doamna prim-ministru Dăncilă, în funcţie, că vrea să stea de vorbă cu dumneaei tet-a-tet câteva minute. Întâlnirea cred că a durat 20 de minute, dacă nu juma’ de oră. Ajungând la Parlament, doamna Dăncilă mi-a spus că vrea congres imediat.
  I-am zis că în condițille date, m-a pierdut. Eu am fost la congres, n-am votat, s-a ales preşedinte. Sigur, asta era clar, lucrurile erau clare, că convocarea unui congres şi alegerea dumneaei erau spre candidatura dumneaei până la urmă, asta era miza“, a declarat Stănescu.

  Paul Stănescu:
  “A vrut să mă elimine din partid!”
  Mai mult, Stănescu a mai spus că: „la un moment dat a vrut să mă dea afară, nu mă feresc să spun lucrul ăsta, să mă elimine din partid, pentru că n-am spus altceva decât ceea ce cred eu şi ceea ce cred eu că e bine partid“, a afirmat Paul Stănescu
  Întrebat dacă sunt adevărate afirmaţiile lui Paul Stănescu, preşedintele Iohannis a răspuns ironic: „Mai bine îi întrebați pe cei din PSD de ce au ales-o pe Dăncilă să îi reprezinte la alegeri că rezultatul s-a văzut”.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img