More


  Ciolacu: Tot ce a ţinut de probleme administrative şi organizatorice ale partidului s-au rezolvat, partidul este pe şine

  =

  Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seara, că “partidul este pe şine” şi că au fost rezolvate problemele de ordin administrativ şi organizatoric din interiorul formaţiunii politice.

  Întrebat dacă va candida în cadrul Congresului PSD, Ciolacu a răspuns că nu s-a decis încă şi a adăugat că, din punctul său de vedere, sunt importante modificările la statutul partidului, precum şi modul în care se va candida.

  “Eu am primit un mandat de la colegii mei şi cred că, până acum, nu m-am făcut de râs şi nu vreau să mă fac de râs până duc mandatul, până la Congres. Am o veste bună pentru pesedişti, tot ce a ţinut de probleme administrative şi organizatorice ale partidului s-au rezolvat, partidul este pe şine. Nu contează cine candidează la Congres, nu m-am decis dacă o să candidez sau nu, dar nu cred că asta e esenţa Congresului. Cred că modificările la statut sunt foarte importante şi modul cum se va candida, dacă se va candida cu o echipă şi cu un program politic, ar fi pentru prima oară în interiorul partidului când se face acest lucru şi eu sunt unul dintre susţinătorii acestei teme şi acestui mod de abordare. Şi atunci nu mai este o luptă exclusiv raportată de către mass media, o luptă pe funcţii, trecem la altă treaptă, ar fi o discuţie despre proiectele politice clar exprimate ale fiecărui lider al moţiunii”, a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.

  Liderul PSD a opinat că este important să fie mai mulţi candidaţi la Congres şi s-a pronunţat pentru a se mări “cercul decizional”.

  “Cred că este foarte important să fie mai mulţi candidaţi, orice partid care se respectă trebuie să aibă mai mulţi candidaţi şi în ultimul rând cine candidează şi cum candidează. Vreau să mărim cercul decizional, sunt şi idei ca, din Comitetul Executiv, să facă parte şi primarii de mari municipii şi preşedinţi de consilii judeţene, astfel încât deciziile să se ia mult mai larg, chiar dacă şedinţele vor dura mai mult şi să nu mai existe posibilitatea de a mai face în viitor nişte greşeli, să spunem destul de mari şi cu costuri electorale majore”, a conchis Ciolacu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img