FOTOGALERIE. O sătmăreancă, cea mai FRUMOASĂ interpretă de muzică populară. Trăiește o frumoasă POVESTE DE DRAGOSTE

O sătmăreancă este considerată drept cea mai frumoasă interpretă de muzică populară din România. Este vorba despre Lavinia Goste care, potrivit Revistei Avantaje, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, violonistul și dirijorul Marius Zorilă.

„Cea mai frumoasă poveste de dragoste”. Lavinia Goste, cea mai frumoasă interpretă de muzică populară, se poate lăuda că a cunoscut și trăiește „cea mai frumoasă poveste de dragoste’.

Cei doi s-au întâlnit în urmă cu 14 ani la Festivalul de la Mamaia. Atunci și acolo s-a născut frumoasa lor poveste de dragoste, care astăzi este frumos sărbătorită de existența celor două minuni – Maria – Nicole şi Ioana – Elisa, gemenele celor doi care au venit pe lume acum 7 ani.

”Atunci când l-am cunoscut pe Marius m-au vrăjit farmecul, detașarea, pasiunea lui. Este un bărbat puternic care știe exact ce-și dorește și cum să ajungă să înfăptuiască ce-și dorește. Dacă-l întrebi pe el o să-ți spună că l-au frapat frumusețea, sinceritatea, franchețea, delicatețea mea. Mereu îmi spune că sunt cea mai delicată femeie de pe Pământ”, spune frumoasa sătmăreancă.

Viața lor se hrănește din iubire, iar „Te iubesc’ își spun cum respiră, mai scriu cei de la Revista Avantaje.

”După ce am înțeles că Marius este bărbatul vieții mele, timp de 4 ani am făcut naveta București – Satu Mare – orașul meu natal. Recunosc, mi-a fost greu să mă rup de locurile natale însă, până la urmă, iubirea pentru Omul meu m-a ajutat să fac pasul cel mare și să mă mut la București. Ce știu foarte clar este că suntem suflete pereche și asta se vede atât în activitatea noastră de zi cu zi, casnică, să zic, dar și în cea profesională. Ne înțelegem din priviri, ne simțim, între noi există un motor care ne ajută să gonim fericiți în aceeași direcție!’, conchide Lavinia Goste.

Cei doi soți și parteneri, pregătesc pentru luna aprilie un spectacolul deosebit la Sala Palatului din București, despre care Lavinia Goste vorbește în premieră pentru Revista Avantaje.

„După ani de muncă în slujba folclorului românesc, venim în fața dumneavoastră cu inima deschisă pe data de 23 Aprilie la Sala Palatului, într-un spectacol de zile mari “Inimioară cu dor mult” alături de familia noastră Valahia și invitați surpriză! “Folclor la rang de artă”. Vă așteptăm în număr cât mai mare!”, mai spune frumoasa artistă din Satu Mare.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Karting: Start lansat pentru micuțul DARREN BETEA , la Naționale! Campionul nostru a urcat din acest sezon la o nouă clasă!

Pilotul sătmărean Darren Betea a reușit o performanță excelentă la debutul său în clasa PUFO a Campionatului Național de Karting. După ce anul trecut a...

Concert la Carei pe data de 3 iulie susținut de două formații de suflători din Satu Mare

Vineri, 3 iulie 2020, de la ora 18.00, Direcția de Cultură, Centrul Cultural Carei și Centrul de promovare a turismului Cultural vă invită la...

WIFI Gratuit la Medieșu Aurit

WIFI4EU le stă la dispoziția locuitorilor comunei Medieșu Aurit prin implementarea respectivului proiect de către primaria Medieșu Aurit. Astfel, internetul este gratuit disponibil prin device-urile...

Lucrări în plină desfășurare la Centrul de permanență sanitară Ardud

De la o zi la altă lucrările de reabilitare, modernizare, dotare cu mobilier și aparatură medicală la clădirea Centrului de permanență Ardud (fosta Primărie)...

Lucrări importante finalizate de Apaserv la Tășnad

Primăria orașului Tășnad, prin vocea primarului Grieb Csaba, anunță faptul că, în cursul lunii iunie pe teritoriul orasului Tășnad, firma care deține în administrare...