More


  Povestiri inedite cu jandarmi

  =

  Când nu se iau la harță cu ziaristele în zile de sărbătoare (asta chiar prin Sătmar), jandarmii au parte în ultima perioadă de activități inedite…În ziua în care în România se sărbătoreau cu drag și spor toți Ionii , prin județul Alba, o doamnă a solicitat intervenția forțelor de ordine (07 ianuarie a.c., în jurul orei 21:30 pentru conformitate), deoarece soțul acesteia, un bărbat de 41 de ani, nu dorea să pună mai multe lemne pe foc pentru ca (…) copiii familiei să se încălzească.

  Jandarmii ajunși la domiciliul familiei au încercat să discute cu bărbatul, dar acesta, aflându-se într-o vădită stare de ebrietate a devenit recalcitrant, amenințând și aducând injurii forțelor de ordine. La solicitarea jandarmilor de a se legitima, bărbatul a devenit mai agresiv, continuând să-și manifeste nemulțumirea.

  Am aflat din știre că bărbatul s-a ales cu o amendă frumoasă de 1500 lei ( putea să -și angajeze de banii ăștia un om să îi bage lemnele pe foc) ”pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora și pentru refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității sale”. Ce n-am aflat e dacă totuși jandarmii au și pus lemne pe foc …Și mai ales cum s-a terminat povestea de la gura sobei din respectiva familie după plecarea jandarmilor!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img