More


  Marcel Ciolacu, avertisment: “România se află în faţa unui pericol iminent provocat de coronavirus”

  - Advertisement -

  Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat luni că România se află în fața unui pericol iminent, punând sub semnul întrebării congresul partidului programat la finalul acestei săptămâni.
  “România se află în fața unui pericol iminent provocat de coronavirus. Cred că intrăm în altă etapă politică, e cazul ca toți politicienii să revină la agenda românilor, iar Guvernul să vină cu un plan de măsuri către cetățeni” a spus Marcel Ciolacu, la finalul sedinței conducerii partidului.
  Preşedintele interimar al PSD a precizat că pesediștii au discutat despre Congresul care este programat la finalul acestei săptămâni, pe 29 februarie.
  “Am avut discuții și despre congres. Prioritatea PSD este acest pericol iminent care ne paște pe noi ca români. (…) E o decizie luată, în cazul în care nu există acest pericol și putem să nu punem în pericol membrii de partid, primarii, delegații de partid”, a mai spus Ciolacu.
  Duminică seară, Marcel Ciolacu a declarat că “este o chestiune de zile până la apariţia unui caz de infectare cu coronavirus în România, ţinând cont că a doua patrie a românilor a devenit Italia”, adăugând că nu ştie dacă în acest moment autorităţile din România sunt pregătite să facă faţă unei astfel de situaţii.
  Epidemia de coronavirus a luat amploare în Italia, unde numărul infectărilor a ajuns la 150. S-au înregistrat şi trei decese. Autorităţile au luat măsuri imediate: 12 localităţi din provinciile Lombardia şi Veneto sunt în carantină. Nu sunt informaţii despre vreun român din Italia, infectat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img