More


  Marcel Ciolacu, prima reacţie după citirea moţiunii de cenzură. “Îi recomand premierului să-şi dea demisia”

  =

  Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a declarat luni, la Palatul Parlamentului, că dacă moțiunea de cenzură va trece, PSD ar putea veni, cel mai probabil, cu o propunere de premier din afara partidului. Mai mult, liderul interimar al social-democraților i-a recomandat lui Ludovic Orban să demisioneze din funcția de premier dacă vrea organizarea de alegeri anticipate.
  Președintele interimar al PSD a dezmințit varianta unei înțelegeri cu preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban.
  Marcel Ciolacu a dat de înțeles că PSD are voturile necesare pentru ca moțiunea de cenzură să treacă.
  “Sunt sigur că acum avem voturile necesare să treacă moţiunea de cenzură. Îi recomand în continuare domnului prim ministru să-și dea demisia dacă vrea anticipate. Să nu se bazeze pe PSD. Nu se deschide nicio cale a anticipatelor. Dacă domnul Orban își va da demisia, sigur că o să ne bucurăm și mai mult”, a menționat liderul social-democrat.
  “În cazul în care nu trece această moțiune, noi mai avem o pârghie de a ne adresa Curții Constituționale”, a declarat Marcel Ciolacu.
  Mai mult, președintele interimar al PSD a mai precizat că „nu o să voteze niciodată un Guvern PNL”.
  „Îmi pare rău că președintele României s-a antepronunțat și a spus că va veni cu aceeași propunere în persoana domnului Orban. Se pare ca vom veni cu o variantă din afara partidului. Nu va fi un ambasador. Nu o să îl votez niciodată pe Orban premier”, a afirmat Marcel Ciolacu, la Palatul Parlamentului, după citirea în plen a moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img