More


  Adio PORC, la revedere PĂLINCĂ! Ce mai urmează?

  =

  Guvernul PNL face ce face și calcă în picioare poporul român! Se pare că după datoriile și împrumuturile uriașe, dorința de a mări vârsta de pensionare, dacă se poate românul să intre la pensie doar când va intra în “groapă”, acum atentează și la tradițiile, obiceiurile și fericirea populației! Se pare că acest guvern vrea să calce în picioare tot ce este tradițional românesc.

  Le-a venit o idee  “idioată” ca să oprească creșterea porcilor în gospodărie și sacrificarea acestora în regim propriu!  Aici nu numai că oprește românul în special de la țară să mănânce
  o carne sănătoasă – care era un ajutor pentru omul de rând, care creștea un porc cu trudă, dar avea carne tot anul – dar, la fel de important, se strică un obicei și o tradiție străveche din perioada sărbătorilor de iarnă când majoritatea românilor se strângeau în familie, la casa părintească, bunici sau nași, și împreună, cu mic cu mare, părinții și copiii sacrificau porcul de Crăciun! Acum va trebui să cumpărăm din “comerț” carne, care numai producătorii străini știu cât e de sănătoasă! Că sigur în perioada sărbătorilor de iarnă apare iarăși pesta porcină și fermierii nu vor putea comercializa sau tăia porci și vom cumpăra din nou carne din export!

  Dar din unele surse amaflat că “marele “ Guvern PNL mai vrea să dea o lovitură puternică
  românilor și tradițiilor acestei țări și să oprească oamenii să își mai facă PĂLINCĂ !

  Că doar ce e bun și natural îi încurcă pe guvernanți și cum să bem noi o băutură sănătoasă
  când putem să bem tot felul de “spirturi importate”?!

  Acuma întrebarea este: ce le mai trece prin cap acestor zevzeci?  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img