More


  Ioana Bran: PNL continuă “joaca” de-a guvernarea

  - Advertisement -

  Deputatul Ioana Bran a participat ieri la audierea în comisiile reunite de buget-finanțe a ministrului propus pentru Ministerul Finanțelor Publice, Lucian Ovidiu Heiuş.

  ”Noi, cei din PSD, ne-am abținut de la vot. Dl. Heiuş a fost coerent, dar PNL continuă „joaca” de-a guvernarea. Nu mai declară direct că vrea alegeri anticipate de teama unei noi decizii a CCR, care a amendat comportamentul ipocrit al liberalilor.

  PNL, ALDE, UDMR și PMP au votat pentru (15 voturi). Interesantă a fost reacția membrilor USR, toți trei votând împotriva candidatului liberal. Să vedem dacă în plen își vor menține poziția. Și să vedem, de asemenea, dacă liberalii vor vota pentru acest guvern, sau îl vor sabota. Poate nu ar fi rău ca senatorii și deputații liberali să voteze cu bilele la vedere. Așa vom ști cu toții dacă sunt serioși sau își bat joc în continuare de Parlamentul României și, implicit, de români.

  Dl. Heiuș a primit aviz negativ din partea comisiilor reunite. Dar cum PNL nu mai respectă cutuma schimbării candidaților care au primit aviz negativ, îl vom reîntâlni pe candidatul pentru Ministerul de Finanțe în plen”, a declarat deputatul Ioana Bran.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img