More


  “Peste 130.000 de firme se vor închide definitiv după 1 iunie!”

  - Advertisement -

  Deputatul PSD Ioana Bran atrage atenția că dacă guvernul nu va lua măsuri economice rapide și ferme, după 1 iunie în România peste 850.000 de angajați riscă să rămână fără locurile de muncă.

  ”Analizele economice arată 130.000 de firme care și-au suspendat activitatea din cauza pandemiei se vor închide definitiv după 1 iunie (www.framesmedia.ro). Aceste firme se aflau în zonă de risc economic înainte de criză, dar acum se vor închide definitiv. Peste 850.000 de angajați care beneficiau de șomaj tehnic vor rămâne pe drumuri după starea de alertă.” A scris Ioana Bran ieri pe pagina personal de facebook .
  Aceasta a acuzat guvernul că se mișcă foarte încet și că de la începutul crizei COVID 19 nu a făcut niciun pas către relansarea economiei.
  ”Din păcate, deși în fiecare zi a promis că va „analiza și evalua” și va veni cu măsuri de sprijin, guvernul PNL nu a făcut niciun pas către relansarea economiei românești. Nu există niciun plan concret. Dacă în Polonia măsurile de sprijin au însemnat 16% din PIB sau în Bulgaria – 11,7%, în România totalul măsurilor aplicate nu ajunge nici măcar la 1% din PIB.” a mai notat deputatul PSD de Satu Mare.
  Ioana Bran a ținut să amintească și de programul PSD de relansare a economiei. Unul în 28 de puncte, prezentat deja de președintele interimar Marcel Ciolacu, dar nebăgat în seama de premierul Orban.
  ”Noi am lansat de acum două săptămâni un program cu 28 de măsuri economice – „Repornim România”. Dar pentru că e interesat doar de „război” politic, guvernul refuză colaborarea și cu celelalte partide politice, dar și cu Parlamentul. Cabinetul Orban s-a izolat de tot la Palatul Victoria”, a încheiat Ioana Bran.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img