More


  PNL nu a înţeles nici acum că este nevoie de un parteneriat real între cetăţean şi autorităţi, nu de bici

  =

  Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că PNL nu a înţeles nici acum că “restricţiile şi îngrădirile la nesfârşit” nu reprezintă o soluţie în perioada de criză provocată de epidemia de coronavirus şi că este nevoie de un parteneriat real între cetăţean şi autorităţi, “nu de bici”.
  “PNL nu a înţeles nici acum – când fiecare zi pierdută înseamnă 500 de milioane de euro care dispar din economie – că restricţiile şi îngrădirile la nesfârşit nu reprezintă o soluţie! Că era şi este nevoie de un parteneriat real între cetăţean şi autorităţi, nu de bici! Era atât de greu în a discuta cu toţi factorii implicaţi? În a găsi soluţii împreună? Era mult mai simplu pentru toată lumea şi mult mai eficient, iar Guvernului i-ar fi rămas timp suficient pentru a se concentra doar pe măsurile de redeschidere economică, pe relansarea economiei. Pentru că aceasta este de fapt treaba statului”, a scris Ciolacu pe Facebook.
  El a adăugat că “aroganţa politică şi-a spus cuvântul”, iar Guvernul PNL nu a fost interesat de niciunul dintre domeniile unde puteau găsi un partener de dialog.
  “PNL nu a dat doi bani nici pe antreprenori, nici pe dascăli şi elevi, nici pe reprezentanţii cultelor religioase. Nu a avut încredere în ei şi nu i-a considerat parteneri. PNL a folosit doar biciul, încălcări de drepturi şi de libertăţi, legi şi ordonanţe neconstituţionale! Ceea ce este însă de-a dreptul halucinant, mai ales pentru un Guvern aşa-zis liberal, este abordarea faţă de economie. În loc să proiecteze măsuri care să redeschidă economia, prioritatea zero a Guvernului PNL a fost – şi este şi acum – cum să ţină închisă economia”, a afirmat Ciolacu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img