More


  “Probabil jumătatea lunii iunie”

  - Advertisement -

  Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a vorbit inca o data despre posibila data de reluarea a campionatului de Liga 1, competitie intrerupta la 9 martie din cauza pandemiei de coronavirus.
  “Eu nu aş avansa date în momentul de faţă pentru că e oarecum riscant pentru o instituţie să facă acest lucru. Discuţiile despre fotbal au avut în vedere asigurarea pentru o lună a activităţii de pregătire ca să poată să înceapă campionatul, urmând ca din a doua jumătate a lunii iunie să putem permite şi competiţiile.
  “Competiţia va fi posibilă în România atunci când epidemia ne-o va permite, pentru că acest virus a închis sportul, nu guvernul sau vreo altă instituţie. Probabil că jumătatea lunii iunie va fi această dată, o vom anunţa până pe 1 iunie, ca să existe perspectivă, să existe un orizont de timp de pregătire şi de a pune la punct toate detaliile pentru a reporni competiţia într-un mod foarte sigur”, a declarat Ionut Stroe la Digi 24.
  Acesta a mai spus ca Romania este cu trei saptamani in urma Germaniei din punctul de vedere al valului epidemiologic.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img