More


  Afacerea Masca!

  =

  Nu degeaba se zice că pe vreme de război și pandemie se fac cele mai babane afaceri. Bine, nu le face omul de rând, cel care e pus să stea acasă sau în buncăr la ”izolare”. Afacerile și banii grămadă sunt făcuți de băieții inspirați ( ca să nu le spunem deștepți neapărat) …Încet, încep să apară semnale …Iar unul a venit luni de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

  „ALERTĂ. Câteva modele de măști aflate pe sistemul de alertă rapidă RAPEX privind produsele periculoase. Capacitatea totală de filtrare a măștilor este insuficientă, iar măștile nu se adaptează corespunzător la față. În consecință, o cantitate excesivă de particule sau de microorganisme poate trece prin măști, sporind riscul de infecție în cazul în care nu este combinată cu măsuri de protecție suplimentare./Nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție”, avertizează directorul Paul Anghel.

  Ce-o să urmeze, oare? Câte măști or să mai zboare de pe fețele celor care au amplificat toată această spaimă Covid-19…și care au făcut, dintr-un virus , ditamai apocalipsa!

  P.S. Dacă nu se descoperă niciun vaccin împotriva Covid-19 în următorii zeci de ani, ce facem …? Trăiască masca!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img