More


  Din mare deputat va ajunge un politician ratat?

  =

  Mare vâlvă în Pro România după ce Dorel Coica a anunțat că părăsește partidul Pro România, luând cu el Organizația Municipală a partidului, toată lumea se întreabă ce se va întâmpla cu “bietul Kennedy“? Asta după ce Adrian Albu, președintele PNL Satu Mare, nu a dat nici o șansă alianței cu partidele de stânga! (Pro România pentru cei care nu știu inclusiv conducătorul acestei formațiuni tot mai “micuțul Kennedy “ este un partid de stânga!) Fără organizație Municipală, fără un “motor” cum a fost Dorel Coica pentru Pro România, care să tragă după el partidul, să îl organizeze și să aducă voturi și fără vreo mare alianță pare-se că micuțul deputat nu prea mai are șanse la nimic.

  Însuși Dorel Coica a declarat despre acesta că ar fi cam penibil având în vedere că în satul natal a făcut 4 voturi : “Cum să aibă şanse? La Bicău a luat patru voturi. Ce să spun? În mintea lui crede că e foarte iubit de populaţie, că e foarte deştept”, a punctat fostul primar. Acesta a mai spus că l-a părăsit pentru că nu are caracter și a negociat pe sub masă, o dată cu Adrian Albu, o dată cu Adrian Cozma.

  După toate aceste evenimente, gurile rele spun că “micuțul Kennedy” va ajunge la coșul de gunoi al politicii și va deveni din mare deputat un mic ratat! Ce să faci când ai pe cap o pălărie prea mare și începi să “furi curent”?  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img