More


  La vremuri noi, alianţe noi! Unele cu oameni, altele cu boi!

  =

  Am aflat miercuri seară din emisiunea Actualitatea sătmăreană de la Nord Vest TV, chiar de la invitatul emisiunii Adrian Cozma, şeful de cancelarie al prefectului, membru PNL şi pare-se posibil candidat al PNL pentru şefia CJ Satu Mare (cel puţin aşa dă el să se înţeleagă sau aşa ar vrea el), că se pregăteşte la nivel local o alianţă anti-UDMR. Din alianţa anti-UDMR ar face parte, după cele spuse în emisiune de Cozma, USR, PLUS, PNL, PMP şi o surpriză!Nimic nou sub soare !

  Numai că ne-a mirat că nici nu s-a încheiat înţelegerea la nivel local dintre UDMR şi PNL şi PNL-ul vrea să le-o “tragă” celor din UDMR! Interesantă abordarea având în vedere că UDMR-ul a dat celor de la PNL atât vicepreşedinte la CJ cât şi 2 viceprimari la Municipiu! Mai mult, se confirmă cele aflate de noi, de la surse din PRO România, că PNL încearcă o alianţă anti-UDMR inclusiv cu aripa “deputăţelului mut, Kennedy” din PRO România. Şi auzi tu surpriză! La Primăria Satu Mare ar urma să candideze cel mai “impotent” candidat, însuşi micuţul Kennedy! Clar…s-a întors lumea cu fundul în sus! Cum doamne să te gândeşti la aşa ceva ? Unii chiar nu au simţul penibilului?!?!?

  Parcă aş vedea primul primar din istorie care nu vorbeşte, nu face un proiect pentru o hotărâre de Consiliu Local, primul primar care îşi întreabă nevasta cum să facă bugetul şi la cine are voie să dea banii! Primarul care ar da voie Mercedesului Anei să parcheze după cum o taie capul! Primul primar care şi-a luat doctoratul în Moldova înainte să termine facultatea şi liceul în România! Noroc că aşa ceva nu se va întâmpla niciodată! Dar uite că s-a făcut o nouă alianţă la nivel judeţean pentru viitoarele alegeri locale între PNL, USR, PLUS, PMP şi o partea a PRO România!

  De aici ne-a inspirat şi titlul bursei de azi “La vremuri noi, alianţe noi! Unele cu oameni, altele cu boi!”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img