More


  Marcel Ciolacu anunţă cu ce echipă va candida la preşedinţia PSD

  - Advertisement -

  Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, susține că va candida la șefia partidului în echipă cu Paul Stănescu, secretar general al PSD.

  “Eu voi candida la congres, cu o echipa. Si, intr-adevar, candidez impreună cu Paul Stănescu, secretar general. NU știu dacă Sorin Grindeanu va candida la Congres. Invitația a fost făcut publică. O sa ajungem la un consens.

  Suntem la 6 luni de când sunt președinte interimar. Nu are rost să intrăm în detalii cum era partidul, după 2 eșecuri electorale. PSD e un partid matur, așezat, care a depășit o situație complicată și asaltul care s-a făcut asupra partidului prin modificările legii justiției, legislației privind alegerea primarilor .

  PSD se pregătește de alegeri. Mai avem maxim 3 zone de reședintă de județ unde nu sunt stabiliți candidații, dar în o săptămână vor fi stabiliti. PSD este pregătit de luptă” a declarat Ciolacu la Digi24.

  Acesta a mai adăugat şi că “Nu sunt ipocrit. Nu reneg trecutul. Unele persoane nu au ce căuta în prima linie”.

   

   


  Ciolacu, dezlănţuit la adresa guvernului: “Nu îi vom lăsa pe aceşti netrebnici să fure cu legea în mână!”

  Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, acuză guvernul PNL că în plină pandemie, cu toate problemele economice pe care le-a cauzat aceasta, a ales să facă plăţi în avans prin ANRP (Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor) de peste 415 milioane de lei.
  Marcel Ciolacu mai susţine că aceste plăţi ar fi fost făcute către “prietenii de casă” ai guvernanţilor şi cere explicaţii din partea cabinetului lui Orban.
  “PNL REIA JAFUL PEDELIST DE LA ANRP! AICI sunt banii voștri, împrumutați de Cîțu, prin care v-au îndatorat pe trei generații! Așa fură PNL cu legea în mână!
  Peste 415 milioane de lei!!! Plăți făcute în #AVANS de Guvernul PNL pentru despăgubirea prietenilor de casă!
  În vreme ce o țară întreagă suferea în pandemie – închisă în casă, în vreme ce medicii luptau cu virusul fără echipamente de protecție și medicamente, în vreme ce bolnavii cronici sunt lăsați să moară la ușa spitalelor, în vreme ce pentru copii și pensionari NU sunt bani, în vreme ce avem 1 milion de șomeri, în vreme ce firmele românești se închid pe capete…IATĂ ce face Guvernul PNL!
  ÎMPRUMUTĂ SUTE DE MILIOANE DE LEI CA SĂ DEA PE DESPĂGUBIRI PLĂTITE DE AVANS!
  – 23.031.701, 86 lei plătiți pe 24 martie deși avea termen de plată 3 august
  – 14.890.367, 71 lei plătiți pe 24 martie deși avea termen de plată 17 august
  – 124.209.785, 38 lei plătiți pe 14 aprilie deși avea termen de plată 2 septembrie
  – 89.800.900, 50 lei plătiți pe 14 aprilie deși avea termen de plată 9 septembrie
  – 96.566.857, 64 lei plătiți pe 14 MAI deși avea termen de plată 23 septembrie
  – 67.225.685, 03 lei plătiți pe 14 MAI deși avea termen de plată 30 septembrie
  Și mai revoltător, fix pe 14 mai când au dat peste 150 de milioane și și-au îndestulat ultimii clienți, guvernul PNL a dat Ordonanță prin care amână până anul viitor noul mod de calcul al despăgubirilor.
  De ce au făcut PLĂȚI ÎN AVANS, #prejudiciind cu bună știință statul român; în condițiile în care – în aceeași zi! – au dat OUG prin care statul ar fi fost net avantajat?!!
  CINE sunt cei care au beneficiat de plăți în avans?!!
  PNL trebuie să iasă public și să explice de ce au făcut plățile în avans în plină pandemie și cine sunt fericiții beneficiari! Până când vor face acest lucru, astăzi, în plen, am retrimis la comisie ordonanța Guvernului. Nu îi vom lăsa pe acești netrebnici să fure cu legea în mână! Ajunge! Ați furat suficient !”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img